Zoeken

Marokko: ex-minister rechtvaardigt dure bruiloft zoon

4 november 2019 - 11:30 - Marokko

©

Mohamed Moubdii, Kamerlid en voormalige minister van Openbare dienst en Modernisering van de administratie, heeft op de vele kritiek over het duur trouwfeest van zijn zoon Adam gereageerd.

"Mijn zoon is een kaderlid, een ingenieur die in Parijs voor een multinational werkt. Hij is degene die alles financierde omdat hij er de middelen voor heeft", verklaarde Mohamed Moubdii om een einde te maken aan de controverse rond het huwelijk van zijn zoon.

Volgens de voormalige MP-minister is het heel normaal dat zijn zoon zijn bruiloft viert zoals hij het zelf wenst. De politicus stelt tevens dat zijn zoon noch de Libanese Nancy Ajram noch de Iraakse Kadhem Saher heeft uitgenodigd om op zijn trouwfeest te zingen zoals de media eerder berichtte.

Le360 schrijft dat volgens Moubdii "de tribale solidariteit in de regio volgens de traditie heeft gehandeld", waardoor 200 schapen werden geslacht. "Mijn zoon Adam en onze familie hebben geschenken gekregen van de stammen. We zullen ze niet weigeren.", voegde de bewindsman eraan toe.

Adam Moubdie trouwde afgelopen zaterdag met een Franse vrouw in de aanwezigheid van ruim 400 gasten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team