Zoeken

Marokko: vrouw die Khadija ontvoerde opgepakt

4 oktober 2018 - 10:40 - Marokko

©

Slechts enkele dagen na de vondst Khadija heeft de politie de arrestatie aangekondigd van de vrouw die het meisje zou hebben ontvoerd in Casablanca.

De 46-jarige vrouw wordt verdacht van ontvoering en gijzeling van een minderjarige. Dat bericht de nationale veiligheidsdienst DGSN, eraan toevoegend dat de vrouw woensdagochtend werd gearresteerd.

"Het onderzoek maakte het mogelijk om de identiteit van de verdachte te vast te stellen en haar in haar woning in de wijk Errahma in Casablanca aan te houden.", schrijft de DGSN in een verklaring.

Volgens de politiedienst werd het meisje vier dagen na haar verdwijning gezond teruggevonden. Onderzoek toonde aan dat de vrouw het meisje op de Al Wifak markt in Hay Hassani had ontvoerd en vier dagen lang gegijzeld had gehouden alvorens haar terug naar haar wijk te brengen in de hoop om aan een straf te ontsnappen.

De vrouw werd in voorlopige hechtenis genomen. De politie probeert uit te maken of ze bij andere criminele feiten betrokken is en waarom ze de kleine Khadija meenam.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team