Zoeken

Marokkanen ’gooien’ 20.000 euro op snelweg Marbella (video)

3 februari 2023 - 21:00 - Wereld

©

Na een botsing tussen twee voertuigen op de snelweg A7 snelweg richting Cádiz, vlogen de biljetten van 50 euro in het rond, in de buurt van het winkelcentrum La Cañada in Marbella. De eigenaars van het verspreide geld zijn jonge mensen van Marokkaanse afkomst.

De briefjes vlogen uit de ramen van één van de twee voertuigen die bij het ongeval betrokken waren. Het geld zat in een rugzak van een Marokkaanse passagiers. In totaal lag er na het ongeval 20.000 euro verspreid over de snelweg. Dat trok de nieuwsgierigheid van een aantal weggebruikers, die niet aarzelden om uit hun auto te stappen om hun hand op een deel van de biljetten te leggen.

Lees ook: Marokko: valse bankbiljetten ter waarde van 1,1 miljoen dirham ontdekt

Op sociale media wordt beweerd dat de eigenaars van het voertuig drugsdealers zouden zijn en dat de bankbiljetten vals zouden zijn, terwijl nog anderen beweren dat de inzittenden de biljetten uit het raam hebben gegooid. Maar al deze gerucht zijn niet geverifieerd, aldus La Voz del Sur.

Lees ook: Marokkaan in Spanje verdacht van handel in valse bankbriefjes

Het geld zou toebehoren aan vier jongeren van Marokkaanse afkomst, die in de provincie Valencia wonen en in een oude Seat Toledo op weg waren om een tweedehands auto te kopen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team