Zoeken

Drie Marokkanen dood aangetroffen in container in Paraguay

25 oktober 2020 - 18:10 - Wereld

©

In Paraguay heeft de politie een macabere ontdekking gedaan. In een container afkomstig uit Servië troffen agenten zeven lichamen in verre staat van ontbinding aan. Onder de slachtoffers bevinden zich drie Marokkanen.

Volgens een verklaring van de plaatselijke autoriteiten werden de lichamen vrijdag gevonden in een container met meststof. De container is eigendom van een landbouwbedrijf in de Paraguayaanse hoofdstad Asunción.

Pablo Lemir, forensisch arts, meldt dat drie slachtoffers uit Marokko komen en één uit Egypte. Over de andere drie lichamen wordt niets vermeld. De aanwezigheid van meststoffen zouden de ontbinding van de lichamen hebben versneld. Ook weet ment dat één van de slachtoffers door verstikking is omgekomen.

De container vertrok op 21 juli en reisde ruim 20.000 km vanuit Servië naar Paraguay met tussenstops in Egypte, Spanje en Buenos Aires. Het gaat vermoedelijk om migranten die vanuit Servië naar Kroatië wilden reizen. Ze hadden persoonlijke spullen, kleren en telefoonkaarten bij zich.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team