Zoeken

Marokkaanse politie reageert op zaak van overspel beschuldigde Française

23 juli 2018 - 21:00 - Marokko

©

De Marokkaanse politie heeft vandaag de beschuldigingen van een Franse vrouw die voor overspel in Marrakech werd gearresteerd, ferm ontkend.

In een verklaring laat de nationale veiligheidsdienst DGSN weten dat de vrouw op 14 juli in de ochtend in een appartement in Marrakech werd gearresteerd. Dat gebeurde nadat een vrouw aangifte had gedaan van overspel tegen haar man en zijn minnares. Beiden werden gearresteerd en in bewaring gesteld.

De arrestatie van het overspelig koppel gebeurde tijdens de werkuren en op de plek waar het delict werd gepleegd. De wettelijke procedures werden gevolgd en de verdachten werden op de hoogte gebracht van hun rechten. Het Frans consulaat werd tevens onmiddellijk gewaarschuwd. De Française kreeg bovendien toestemming om een familielid te bellen. Dat stelt de DGSN.

De minnaars werden 24 uur in bewaring gehouden en niet 30 zoals de vrouw beweert. Ze kreeg ook de hulp van een vertaler aangeboden maar ze weigerde om dat officier belast met de zaak Frans sprak.

De DGSN stelt tevens dat er geen enkele zwangere vrouw in de politiecel was toen de Française in bewaring was. De registers bewijzen dat. Er werd als gevolg ook geen zwangere vrouw mishandeld zoals de vrouw het beweert.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team