Zoeken

Marokkaanse Myriam Sahili toekomstige Miss België?

27 oktober 2016 - 15:30 - Cultuur

©

Myriam Sahili wordt misschien de nieuw Miss België. De 19-jarige Belgische Marokkaanse werd enkele dagen geleden tot Miss Brussel gekroond.

Myriam is studente communicatie en zal in januari aan de Miss België verkiezing deelnemen. Ze vertelde aan Belgische media hoe ze omgaat met de schoonheidswedstrijd als moslima. « Ik ben een moslima sinds mijn geboorte. Ik ga af en toe naar de moskee en doe elk jaar mee aan de Ramadan. »

De jonge kandidate heeft een sterke band met haar familie in Tanger. « Mijn familie is mijn leven. Mijn ouders zijn als vrienden voor me. Ik gebruik zelfs Snapchat met hen. »

Met de outfits en bikini’s die ze draagt voor fotoshoots en die ze ook tijdens de schoonheidswedstrijd zal dragen heeft Myriam geen probleem. « Mijn familie steunt me, ook mijn vrienden. Ze vinden het ok dat ik in bikini poseer. De bikini draagt men om naar het strand te gaan. Waarom zou ik niet in bikini poseren? Er is niets vulgairs aan. Ik kan een praktiserend moslima zijn en een badpak dragen zolang het deftig blijft. Dat is toch niet erg zeker? »

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team