Zoeken

Steeds meer Marokkaanse miljonairs vestigen zich in Dubai

4 april 2016 - 12:37 - Marokko

©

In Dubai gaan steeds meer miljonairs uit Noord-Afrika en voornamelijk uit Marokko wonen. Dat blijkt uit een nieuwe ranking over de migratie van miljonairs.

De ranglijst wordt jaarlijks door het Zuid-Afrikaans adviesbureau New World Wealth gepubliceerd en rangschikt de steden waar in het afgelopen jaar het meest aantal miljonairs emigreerden.

Volgens de ranking is Australië het populairste land bij migrerende miljonairs. In 2015 vestigden zich 4500 miljonairs in het land! Enkel in Sydney wonen op dit moment 95.000 miljonairs, 4 procent meer dan een jaar eerder.

Tel Aviv is tweede en Dubai derde. De stad in de Verenigde Arabische Emiraten verwelkomde vorig jaar 200 nieuwe miljonairs. Volgens New World Wealth is Dubai, waar 42.000 miljonairs wonen, vooral populair bij gefortuneerde Marokkanen.

Parijs, Rome en Athene deden het vorig jaar minder goed en verloren respectievelijk 7000, 5000 en 2000 miljonairs. Om in de ranking opgenomen te worden moet men meer dan een miljoen dollar aan netto-activa bezitten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team