Zoeken

Marokkaanse hasj in beslag genomen op luchthaven Barcelona

27 februari 2021 - 14:00 - Wereld

©

Op de Josep Tarradellas luchthaven in Barcelona-El Prat zijn twee mannen en een vrouw gearresteerd voor de smokkel van vier kilo Marokkaanse hasj.

Volgens een persverklaring van de Spaanse politie werden de drie verdachten bij hun aankomst op de luchthaven van Barcelona, aan boord van een vluchten uit Marokko, gearresteerd op verdenking van drugssmokkel.

Een eerste man viel vanwege zijn nerveus gedrag op. Toen de agenten hem vroegen om zijn reis te rechtvaardigen en hij dat niet kon doen, werd besloten om een röntgenfoto te doen. Het vermoeden van de agenten werd bevestigd. De drugskoerier werd naar het ziekenhuis gebracht waar 127 bolletjes hasj met een totaal gewicht van 1396 gram uit zijn maag werden gehaald.

Tien dagen later werden een vrouw en een tweede man gearresteerd voor gelijkaardige feiten. Beiden wonen in Murcia en hadden eveneens hasjbolletjes geslikt om ze naar Spanje te smokkelen. In de maag van de vrouw werden 172 bolletjes gevonden met een totaal gewicht van 1872 gram en bij de tweede man 100 bolletjes met een gewicht van 1106 gram.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team