Zoeken

Marokkaans elftal start voorbereiding voor WK-2022

22 augustus 2021 - 16:20 - Sport

©

De Atlas Leeuwen zullen vanaf maandag 30 augustus aan een trainingskamp deelnemen in het Mohammed VI sportcomplex in Maamoura. Het Marokkaans elftal zal zich voorbereiden op de eerste Afrikaanse kwalificatiewedstrijden voor het WK-2022 in Qatar.

Op 2 september zal Marokko een thuiswedstrijd tegen Sudan spelen. De wedstrijd zal om 20 uur in het sportcomplex Moulay Abdellah in Rabat worden gespeeld. Het duel wordt gefloten door de Senegalese scheidsrechter Ndiaye Maguette. Hij wordt bijgestaan door zijn landgenoten Samba Elhadji Malick en Camara Djibril. Dat meldt de Marokkaanse voetbalbond FRMF in een persverklaring.

Lees ook: Bondscoach Marokko roept nieuwe spelers op

Marokko speelt op 6 september om 17 uur een tweede kwalificatiewedstrijd in het stadion Lasan Conté, in Conakry. Deze wedstrijd wordt gefloten door de Kameroense scheidsrechter Alioum Alioum en zijn landgenoten Noupue Nguegoue en Atezambong Fomo.

Bondscoach Vahid Halilhodzic zal in de loop van deze week zijn definitieve selectie bekendmaken. Meerdere nieuwe spelers worden op het trainingskamp verwacht.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team