Zoeken

Meryame Kitir zelf aan de slag met tondeuse na kritiek (video)

15 januari 2021 - 18:00 - Wereld

©

In ‘De afspraak’ op Canvas was de Belgische minister Meryame Kitir van Ontwikkelingssamenwerking en Grootstedelijk Beleid, aanwezig om te spreken over vaccins voor de armere landen. Veel kijkers merkten echter vooral op dat haar kapsel er zeer leuk uitzag. Mocht zij dan wel naar de kapper, vroegen mensen zich af.

Terwijl kappers tijdens de eerste lockdown juist als één van de weinige handelszaken mochten openblijven, zijn ze nu al meer dan twee maanden verplicht dicht. Eind december bleek uit een rapport van de expertengroep dat kappers en schoonheidsspecialisten in het najaar opvallend vaker besmet waren geraakt met het coronavirus dan personen met andere beroepen. Kappers blijven daarom zeker tot 20 mei dicht.

Veel mensen zijn hun ‘coronacoupe’ beu, ze willen er goed uitzien en besluiten daarom zelf aan de slag te gaan met hun haar. Ook SPA-minister Meryame Kitir van Ontwikkelingssamenwerking en Grootstedelijk Beleid ging deze uitdaging aan.

In haar badkamer ging ze met een tondeuse en een schaar in de hand het gevecht met haar kapsel aan en het resultaat was dan misschien niet perfect, maar mocht toch gezien worden. Op haar Twitter en Facebook pagina’s poste Kitir een filmpje van de operatie. "Oefening baart kunst, maar mijn kapster blijft de beste. Hopelijk kan het snel weer", schreef ze erbij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team