Zoeken

Marokkaan krijgt levenslang voor moord op vrouw en drie kinderen in Frankrijk

12 november 2017 - 19:30 - Marokkanen in het buitenland

©

Abdelkarim El Kadaoui werd eerder deze week door de Franse justitie schuldig bevonden van de moord van zijn vrouw en haar drie kinderen. Hij werd tot levenslang veroordeeld.

De verdachte bevindt zich momenteel in Marokko en werd bij verstek veroordeeld voor de moord op zijn vrouw Fouzia El Kadouni en haar drie kinderen uit een eerste huwelijk.

Volgens Franse media werden de slachtoffer in juni 2013 vermoord. Dat gebeurde kort nadat Fouzia een scheiding had aangevraagd. Ze werd met 47 messteken omgebracht. De lichamen van de drie kinderen werden een dag later in de auto van Abdelkarim El Kadaoui gevonden.

Na de moorden vluchtte Abdelkarim naar het Franse Bollène vanwaar hij naar Spanje vertrok om uiteindelijk de boot naar Marokko te nemen.

Volgens de advocaten van de slachtoffers bezit de familie van Abdelkarim veel eigendommen in Marokko en bestaat er geen twijfel over het feit dat ze hem hielpen vluchten. Frankrijk zal in de komende dagen een nationaal arrestatiebevel tegen hem uitvaardigen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team