Zoeken

Opnieuw Marokkaan geliquideerd in Frankrijk

25 februari 2013 - 14:54 - Wereld

©

Hamid Ben Salam, 36-jarige Marokkaan, is afgelopen vrijdag doodgeschoten, nabij het ouderlijke huis in Le Mans, Frankrijk. De dader vuurde drie kogels op korte afstand op hem af.

Een buurman van Hamid vertelde aan onze Franse versie Bladi.net dat het slachtoffer was ingehaald door zijn verleden. Volgens hem bestaat er geen twijfel en gaat het om een afrekening.

Hamid had een strafblad en was meermaals veroordeeld voor drugshandel. In 2010 was hij voor het laatst voor de rechter verschenen. Hij moest toen een jaar de cel in voor bedreiging met een vuurwapen.

Hetzelfde jaar had het slachtoffer, geboren in Marokko in april 1976, de wenst geuit te stoppen met zijn crimineel gedrag en voor zijn kind te zorgen.

De regionale politie in Angers werd belast met de zaak. Een autopsie wordt maandag op het lichaam van Hamid Ben Salam uitgevoerd om de doodsoorzaak te bepalen, meldt het parket van Le Mans.

Vorige week zondag was de 19-jarige Marokkaanse Shérine ook doodgeschoten in Frankrijk. Mogelijk was ze voor iemand anders aangezien.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team