Zoeken

Maroc Telecom "koopt" Marokkaanse voetbal

7 november 2011 - 17:00 - Sport

©

Maroc Telecom heeft 120 miljoen dirham vrijgemaakt als "steun" aan de Marokkaanse voetbal tot 2014, onder een overeenkomst donderdag ondertekend in Casablanca met de Marokkaanse voetbalbond (FRMF).

Met deze sponsorovereenkomst zal 60 miljoen dirham gaan naar het Nationaal Kampioenschap en de Troon Cup. De rest zal worden verdeeld tussen de nationale teams (senior, Olympisch, B, Vrouwelijk, -19 jaar en -17 jaar).

Als tegenprestatie van dit contract, voor de derde keer verlengd, zal Maroc Telecom de "exclusieve officiële partner zijn van de nationale teams, hoofdsponsor van het Nationaal Kampioenschap voetbal en officiële partner van de Troon Cup".

De voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond bedankte Maroc telecom voor zijn toewijding aan de Marokkaanse voetbal, zelfs in "moeilijke tijden" en zei dat Eric Gerets coach van de Atlas Leeuwen blijft tot 2014 "wat er ook gebeurt".

In tien jaar heeft Maroc Telecom 200 miljoen dirham verleend aan de Marokkaanse voetbal. Het contract, dat samenvalt met de kwalificatie van de Atlas Leeuwen voor de Afrika Cup 2012, versterkt de Afrikaanse ambities van Maroc Telecom.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team