Zoeken

Mariam Hussein wil Saad Lamjarred in de gevangenis

13 oktober 2021 - 11:20 - Cultuur

©

De Marokkaanse zangeres Mariam Hussein had graag gezien dat haar landgenoot Saad Lamjarred wegens onfatsoenlijk gedrag in de gevangenis was beland. Wat is de waarheid achter deze info?

Het begon allemaal met de publicatie van een video van een concert van Saâd Lamjarred in The Address Dubai Marina. In deze video is de Marokkaanse ster zingend te zien in het bijzijn van verschillende beroemdheden zoals de Koeweitse fashionista Rawan bin Hussain, de Iraakse artieste Shatha Hassoun, de Algerijnse ster Cheb Faudel, en andere, meldt Albawaba.

Lees ook: Marokkaanse actrice Mariam Hussein weer in opspraak

Een fragment uit de video leidde tot commentaar van landgenote Mariam Hussein. In deze clip zijn Saâd Lamjarred en Rawan bin Hussain te zien terwijl ze dansen, kussen uitwisselen en zelfs zoenen. Met andere woorden, de twee sterren hadden een intieme relatie in het openbaar. Een daad waarvoor Mariam Hussein in 2018 werd veroordeeld, ze danste toen met Tyga. Ze werd pas vrijgelaten na een persoonlijke tussenkomst van de Emir van Dubai, Sheikh Mohammed Ben Rashed Al Maktoum.

De Marokkaanse actrice reageerde verontwaardigd op haar Instagram-account. Ze wenste dat haar landgenoot hetzelfde lot zou ondergaan als zij. In werkelijkheid blijken deze opmerkingen niet door Mariam zelf te zijn gemaakt. Ze legde uit dat haar account gehackt was. "Ik ben voor individuele vrijheid... Maar ik ben ook voor het respecteren van de staatswet (Verenigde Arabische Emiraten)," zei ze.

Lees ook: Saâd Lamjarred spant rechtszaak aan

"Als ik van dansen hou en ik maak daardoor een fout, dan moet ik accepteren dat ik word gestraft. Ik zal nooit de staatswet overtreden. Als je me laat weten: ’Mariam je mag wel dansen, maar niet op die manier’, dan zal ik luisteren en gehoorzamen," voegde ze eraan toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team