Zoeken

Mariah Nadim ontsnapt aan dood op snelweg

10 maart 2023 - 12:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse zangeres en actrice Mariah Nadim is onlangs aan een tragedie ontsnapt toen ze op de snelweg van Casablanca naar Mohammedia reed.

Op haar Instagram-account deelde Mariah Nadim haar ervaring over hoe ze twee keer bijna geraakt werd door stenen die vanaf een brug naar de snelweggebruikers gegooid werden. De zangeres hekelt het gebrek aan beveiliging op de snelweg en roept op tot meer aandacht voor deze kwestie.

Lees ook: Verloving Marokkaanse zangeres Maria Nadim met Libanese zanger (video)

Mariah Nadim vertelde dat ze de afgelopen maand dagelijks van Bouskoura naar Mohammedia reed voor opnames. Ze stelde dat het niet de eerste keer was dat ze dit meemaakte en maakte zich zorgen over de veiligheid van de snelweg, die volgens haar beter bewaakt zou moeten worden. De actrice dringt er bij weggebruikers op aan om voorzichtig te zijn, vooral bij Tit Mellil.

Lees ook: Actrice Ibtissam Laâroussi doet aangifte na Facebook-hack

Steengooi-incidenten vinden vooral ’s nachts plaats in Marokko. Tussen 2019 en 2022 werden een dertigtal gevallen vastgesteld. In 2019 kwam de pasja van Sidi Bernoussi, een wijk in Casablanca, om nadat zijn auto vanaf een brug met stenen was bekogeld. Een jaar later werd de voormalige minister van Binnenlandse zaken Mohand Laenser het slachtoffer van stenengooiers op de snelweg van Tanger. Hij raakte toen gewond en werd naar het ziekenhuis afgevoerd.

Bladna.nl