Zoeken

Lichaam Marokkaanse vrouw gevonden in Denemarken

1 augustus 2014 - 00:00 - Marokkanen in het buitenland

©

Het zwaar verminkte lichaam van een Marokkaanse vrouw is dinsdagmorgen aangetroffen in een hutje op Seeland, het grootste eiland van Denemarken. De 39-jarige Hafida Bourouih werd sinds zaterdag vermist. Zij was moeder van twee kinderen en moest deze week met hen op vakantie naar Marokko vertrekken.

Anders Larsen, haar echtgenoot én voormalige bokser, is de moordenaar. Volgens de Deense krant Copenhagen Post, bekende de man dezelfde dag nog de moord op zijn vrouw voor de rechtbank van Glostrup.

Volgens de politie heeft Anders Larsen geprobeerd om het lichaam in stukken te snijden en te laten verdwijnen. De politie ontdekte het lichaam van de Marokkaanse vrouw in twee stukken. Naast het lichaam lagen een zaag, een bijl, een mes en ander gereedschap. De dader ontkent echter het lichaam van Hafida te hebben willen laten verdwijnen door het in stukken te snijden.

De familie van Hafida Bourouih op de moordplek

Uit de hand gelopen ruzie

Alles begon op zaterdag met een domme ruzie tussen het koppel. De twee kinderen keken op dat moment naar een tekenfilm in een andere kamer. Het geschil liep uit de hand en Hafida Bourouih zou haar man met een mes hebben bedreigd. Anders Larsen reageerde woedend, mishandelde haar en wurgde haar met een touw.

Daarna ging alles heel snel. Anders Larsen deed het levenloze lichaam van zijn vrouw in een plastic zak en gooide het in de kofferbak van zijn auto. Hij riep zijn twee kinderen voor een ritje met de auto. Hij wachtte daarna tot zijn kinderen in slaap vielen om zijn "werk" voor te zetten.

Met behulp van een zaag probeerde hij het ​​lichaam in stukken te snijden, maar dat bleek al snel een heel moeilijke taak te zijn. Hij besloot daarom het lichaam te laten liggen en later terug te komen om zijn werk af te maken. Maar op de terugweg werd Anders Larsen door de politie van de gemeente Albertslund gearresteerd.

De familie van Hafida Bourouih verkeert in shock. Een familielid sprak Anders Larsen als volgt aan tijdens zijn hoorzitting op dinsdag:

"Het was niet genoeg voor je om haar te slaan? Hoe zit het met je kinderen? Ik hoop echt dat je een slecht geweten hebt zoon."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team