Zoeken

Zaak Sekkaki : Lesley Deckers wordt bedreigd

19 maart 2011 - 10:29 - Marokko

©

De voormalige levensgezellin van Mohammed Johri, die ontsnapte uit Brugge (België) en momenteel in de gevangenis in Sale (Marokko) zit, verzocht de politie om bescherming. Sinds de mislukte ontsnapping was de jonge vrouw het slachtoffer van bedreigingen door de omgeving van Mohammed Johri en Ashraf Sekkaki .

De Antwerpse wordt regelmatig lastiggevallen en bedreigd door vrienden en familie van Johri en Sekkaki, die haar beschuldigen de ontsnapping te hebben doen mislukken. Lesley was ook het slachtoffer van een zeer gewelddadige carjacking in december vorig jaar, en vraagt nu bescherming van de politie.

Lesley Deckers, veroordeeld tot 5 jaar gevangenisstraf, waarvan 2 jaar effectief, voor het organiseren van de ontsnapping van Sekkaki Ashraf, Mohamed Johri en Abdelhaq Melloul Khayari in juli 2009, staat nu terecht in Gent voor drugssmokkel.

De jonge vrouw, die zich voorstelde zonder hoofddoek op haar proces, loopt het risico op negen maanden gevangenisstraf om drugs binnengesmokkeld te hebben in de gevangenis van Brugge.

Bladna.nl