Zoeken

Leeds pauzeert onderhandelingen voor Azeddine Ounahi

20 januari 2023 - 09:00 - Sport

©

De onderhandelingen over de Marokkaanse middenvelder Azzedine Ounahi zijn door Leeds United op ijs gelegd. Na de nederlaag van afgelopen vrijdag tegen Aston Villa beraadt de clubleiding zich over de toekomst van de club en van manager Jesse Marsch.

Leeds betaalde onlangs 35,5 miljoen pond voor Georginio Rutter van Hoffenheim en contracteerde ook de centrale verdediger Max Wober van RB Salzburg. Voor het bod op Ounahi, waarin Napoli en Leicester ook geïnteresseerd zijn, wil de club echter liever wat wachten.

Lees ook: Zoveel biedt Leeds voor Azzedine Ounahi

Op het WK in Qatar was Ounahi één van de belangrijkste spelers van Marokko. Hij speelde zes van de zeven wedstrijden van zijn team. Op het middenveld vormde hij een sterk duo met Sofyan Amrabat. Om de club te helpen een degradatie te voorkomen was hij dit seizoen in gesprek met Leeds.

Lees ook: Leicester doet serieus bod op Azzedine Ounahi

Leeds won geen enkele van zijn laatste vijf competitiewedstrijden en is momenteel slechts twee punten verwijderd van de degradatiezone. Na de laatste nederlaag bleef Marsch bij zijn optimistische retoriek, maar hij heeft nauwelijks nog tijd om de resultaten te verbeteren. De volgende wedstrijden tegen Cardiff in de DFB Cup en Brentford in de competitie zullen beslissend zijn.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team