Zoeken

Voorstelling ’Kapsalon’ in première in Amsterdam

21 september 2014 - 18:02 - Cultuur

©

In de Meervaart in Amsterdam gaat begin oktober de voorstelling ’Kapsalon, de comedy’ met de Nederlandse-Marokkaanse Mohamed Chaara en Fahd Larhzaoui in première.

Kapsalon is een comedy over drie vrienden, dertigers, die nog steeds de stap niet durven te wagen naar het volwassen leven. De tekst en regie van Bart Oomen staan garant voor een humoristisch inkijk in hun dagelijkse leven dat op zijn kop wordt gezet door de komst van Esra. Zij verstoort hun gezapige samenzijn, zorgt voor verwarring en irritatie, maar ook voor een nieuwe impuls.

Kapsalon geeft je een kijkje in het leven van deze jonge groep volwassenen. Dat leven is niet altijd makkelijk. De dertigers worstelen met hun achtergrond, relaties, familie, werk en identiteit. Tijdens komische, maar ook serieuze scènes, zie je hoe de jonge volwassenen wisselende pogingen wagen om hun eigen identiteit vorm te geven. Een verhaal van vallen en opstaan , gebaseerd op ervaringen van de bespelers zelf met als resultaat een eerlijk verhaal met onvervalste humor.

De cast bestaat uit: Toprak Yalciner (Goede Tijden Slechte Tijden, In de Tuin, De Dochters van Medea), Mohammed Chaara (Spangen, Costa, Hartslag, de serie Shouf Shouf, Ik Driss), Fahd Larhzaoui (Vox Populi, Deadline, Huisje Boompje Beestje en Schijn, longlist Nederlands Theaterfestival) en Sinan Eroglu (Ik Driss, Woef Side Story, GTST, Zusjes, Lieve Liza en Spuiten en Slikken).

Voor meer info klik hier

Persbericht

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team