Zoeken

Mo El Khamssi presenteert ’Mocrofoon’ op 2 april in Den Haag

30 maart 2016 - 11:45 - Cultuur

©

Op zaterdag 2 april presenteert mot2418
in Den Haag een aangepaste versie van zijn comedy show Mo DeSHow, maar deze keer onder de naam "Mocrofoon".

Mo El Khamssi timmert al negen jaar aan de weg als comedian. Zijn stijl is energiek, gezellig en met een overdosis aan persoonlijkheid.

Met deze ingrediënten wist hij met gemak het talentenjacht ’Het Rotterdams Open Podium’ in 2011 te winnen. De jury citeerde: "Mo is een authentieke comedian en zal heel ver komen in Theaterland". Na deze talentenjacht ging het hard. Zeven uitverkochte zalen met zijn avondvullende show ‘Mo DeSHow’ in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Dordrecht. Finalist van National Comedy Slam 2012 en als klap op de vuurpijl in het voorprogramma van Amerikaanse superster comedian Aries Spears.

Mo speelt momenteel door heel het land en België met professionals zoals Jandino Asporaat, Jörgen Raymann en Rachid Larouz.

Naast comedian is hij ook voorzitter en artistieke leider van stichting Comedy Colors. Een stichting die zich bezig houdt met het organiseren van comedy en entertainment shows voor startende en gevorderde artiesten. Mo geeft ook comedy workshops aan kinderen en jongeren. Zo wil hij kinderen en jongeren leren dat je met je lichaam- en stemgebruik heel ver kan komen in Nederland en zo je doelen kan behalen.

Op zaterdag 2 april gaat zijn show nogmaals voor de negende keer in première maar dit keer onder de naam: Mocrofoon. In deze aangepaste versie van de voorstelling zie je Mo zoals je hem niet eerder zag! Hij vertelt zijn ervaringen op en naast het podium en ook zijn emoties hierin komen aan bod; zijn heftige scheiding, zijn zoon die hij hierdoor niet zo vaak ziet, maar ook zijn ervaringen met zijn Turkse en Marokkaanse vrienden op het pleintje, het uitgaansleven, kickboksen, leven in twee verschillende culturen, de zwarte pieten discussie en waarom er nog racisme bestaat.

Voor meer info klik hier!

Persbericht

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team