Zoeken

Jennifer Grout woedend na kritiek op Marokkaanse echtgenoot (video)

6 september 2016 - 13:00 - Marokko

©

De Amerikaanse zangeres Jennifer Grout heeft woedend gereageerd op berichten van haar fans die kritiek uitten op haar Marokkaanse echtgenoot.

De kritieken volgende op een foto die de jonge Amerikaanse op sociale media deelde. Velen schreven dat ze « beter verdiende » en dat « hij niet bij haar paste » vanwege zijn uiterlijk. Sommigen noemden haar zelfs « blind » omdat ze een « Marokkaanse man met een ordinair uiterlijk, een donkere huid, zwart haar en scherpe gelaatstrekken » had gekozen terwijl ze iemand had kunnen kiezen « die beter bij haar zou fitten ».

Jennifer Grout antwoordde het volgende:

« Als de mensen zielen in plaats van gezichten konden zien, wat zouden ze zien? Als je zou kunnen kijken in een spiegel en je ziel zien, hoe zou het eruit zien? Vergeet niet dat we allemaal oud worden, we gaan allemaal dood, Allah wordt niet misleid door make-up of mooie kleren. »

Jennifer Grout woont al drie jaar met haar man in Marrakech, waar ze zich tot de Islam bekeerde. Ze zorgde voor bewondering door een liedje van Umm Kulthum te zingen op de set van Arabs Got Talent en zingt ook vloeiend in het Tamazight, een taal die ze van haar man leerde.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team