Zoeken

Halilhodzic haalt nieuw bloed bij de Atlas Leeuwen

3 oktober 2019 - 12:30 - Sport

©

Vahid Halilhodzic, nieuwe bondscoach van Marokko, zal in de komende dagen zijn selectie bekend maken voor de komende wedstrijden van de Atlas Leeuwen. De lijst belooft veel verassingen.

Het is de tweede selectie die de Bosniër bekendmaakt en de eerste die hij niet op basis van het werk van zijn voorganger Hervé Renard opstelt.

Assabah bericht dat meerdere nieuwkomers worden verwacht maar ook enkele internationals die al lange tijd niet werden opgeroepen. Onder hen Hamza Mendyl, Nabil Touaizi, Abderrazak Hamdallah, Mounir Chouiar en Jawad El Yamiq.

Halilhodzic heeft onder meer besloten om Hamza Mendyl een nieuwe kans te geven na enkele van zijn laatste wedstrijden met zijn club en met het Olympisch elftal te hebben gevolgd. Nabil Touaizi en Mounir Chouiar kozen onlangs voor Marokko en zullen naar verwachting hun eerste stappen met het Marokkaans elftal maken.

Marokko speelt op 11 en 15 oktober twee oefenduels tegen Libië en Gabon. Beide wedstrijden zijn een voorbereiding op de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup 2021 in Kameroen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team