Zoeken

Gewelddadige agressie Marokkaan in Italië live gefilmd

17 maart 2015 - 19:24 - Wereld

©

Een Marokkaan werd afgelopen vrijdag in het Italiaanse San Severo met brutaal geweld mishandeld door een voormalige militair. Mustapha Ferdous verloor het bewustzijn terwijl de man hem maar bleef slaan.

De aanval vond buiten een bar plaats. Wat de twee mannen tegen elkaar gezegd hebben voor de klappen begonnen te vallen is onduidelijk. De aanvaller pakte Mustapha plotseling vast en gaf hem een harde klap waarop het slachtoffer met zijn hoofd tegen de stoep viel en het bewustzijn verloor.

Ondanks zijn toestand bleef zijn belager hem minutenlang mishandelen. Pas nadat getuigen ingrepen kalmeerde de voormalige militair. Toen hij besefte wat hij had gedaan probeerde hij eerst de aandacht af te leiden en even later weg te lopen. Enkele minuten later kwam hij echter terug om het slachtoffer een hartmassage te geven.

Matteo Cercone werd ter plekke gearresteerd en door vier agenten meegenomen. Hij is reeds bekend voor geweldsdelicten en was enkele weken geleden gearresteerd omdat hij met een mes op straat liep. Hij werd in hechtenis genomen en aangeklaagd voor poging tot doodslag.

Bladna.nl