Zoeken

Wie heeft Fatiha gezien?

3 mei 2020 - 12:00 - Wereld

©

Fatiha Ali Bakir Bouakal verliet op maandag 27 april haar woning in het Franse Perpignan om snel inkopen te gaan doen. Ze wordt sindsdien vermist.

De weduwe van de rond de vijftig, moeder van twee tieners van 11 en 17 jaar, vertrok met haar boodschappentrolley naar de winkel, maar kwam niet terug.

Volgens haar familieleden is Fatiha 1,55 meter hoog en droeg ze de dag van haar verdwijning een djellaba met zwarte en grijze strepen en een zwart hoofddoek. Ze had haar handtas en identiteitskaart mee.

De nicht van Fatiha, die haar nog voor haar vertrek zag, vertelt dat ze in de wijk Moulin-à-Vent en vervolgens op het treinstation was gezien.

"We zijn er direct naartoe gegaan maar konden haar niet vinden. Het is onbegrijpelijk. Ze zou haar kinderen nooit zo hebben achtergelaten. Om 8:50 uur sprak ze nog met haar dochter aan de telefoon en vertelde haar dat ze bij de winkel stond. Een kassierster zag haar rond 10:30 uur. Het probleem is dat ze zich niet goed kan oriënteren in de straten. Bovendien is het niet logisch. Ze ontdooide nog een stuk vlees voordat ze vertrok om het ’s middags te koken".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team