Zoeken

Cristiano Ronaldo afwezig tegen Marokko?

10 december 2022 - 10:00 - Sport

©

Cristiano Ronaldo zal mogelijk niet deelnemen aan de WK-kwartfinale wedstrijd tussen Marokko en Portugal, die zaterdag om 16 uur plaatsvindt. Zijn mogelijke vertrek uit de nationale ploeg baart de pers zorgen.

Een wedstrijd tussen Marokko en Portugal zonder Ronaldo? Dit scenario is mogelijk na onthullingen in het Portugese dagblad Record. Daarin staat dat de voormalige Manchester United-spits dreigde te vertrekken toen hij te horen kreeg dat hij slechts invaller zou zijn in de ronde van 16 tegen Zwitserland (6-1). In die wedstrijd werd CR7 niet in de basisopstelling opgenomen door de coach, die de voorkeur gaf aan Gonçalo Ramos, die een hattrick scoorde.

Lees ook: Ronaldo toekomstige tegenstander van Hamdallah?

Dezelfde bron meldt dat de vijfvoudig Gouden Bal de dag na de wedstrijd niet op de training was verschenen. Ronaldo zou toen enkel in de fitnesszaal hebben getraind. Ook wordt bevestigd dat hij geen fysieke problemen heeft en in perfecte gezondheid verkeert. Het is dan ook de vraag of hij zaterdag deel zal uitmaken van de selectie van de Seleção das Quinas tegen de Atlas Leeuwen. Tot nu toe is er geen informatie uitgelekt noch van de speler noch van de technische staf van het team.

Lees ook: Marokko speelt tegen Portugal in kwartfinale WK

Andere bronnen melden dat CR7 zich snel zou hebben gerealiseerd dat er negatieve gevolgen zouden zijn geweest als hij het team had verlaten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team