Zoeken

Familietragedie bij ernstig verkeersongeval in Khouribga

16 oktober 2023 - 21:00 - Marokko

©

Vier leden van dezelfde familie zijn zaterdag omgekomen bij een ernstig verkeersongeval op de snelweg tussen Ben Ahmed en Khouribga, ter hoogte van de gemeente Ben Abdoune.

De botsing tussen twee personenauto’s op de snelweg resulteerde in de dood van een man, zijn vrouw en hun twee kinderen die in één van de auto’s zaten. De inzittenden van de tweede auto raakten ernstig gewond, meldt Assabah.

Lees ook: Belgisch Marokkaans koppel komt om bij ongeval in Driouch

Drie slachtoffers overleden ter plekke. Het vierde slachtoffer bezweek in het ziekenhuis aan een hersenbloeding, aldus een medische bron. De snelle reactie van een motorbrigade, die erin slaagde de gewonden uit het tweede voertuig te halen en een ambulance belden om hen naar het ziekenhuis te vervoeren, heeft volgens verschillende berichten hun levens gered.

Lees ook: Tragisch ongeval in Marokko, 24 doden (foto’s)

De gewonden, een arts, zijn vrouw en hun kind, liggen nog in het ziekenhuis. De lichamen van de overledenen zijn naar het mortuarium gebracht. De openbare aanklager bij de rechtbank van eerste aanleg in Khouribga heeft opdracht gegeven tot een onderzoek om de omstandigheden van het ongeval te bepalen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team