Zoeken

Waarom kiezen Emirs uit de Golfstaten voor Marokko?

16 januari 2020 - 18:30 - Marokko

©

Marokko is al jaren een keuzebestemming voor Emirs uit de Golfstaten. Sommigen vestigen zich zelfs definitief in het koninkrijk, aangemoedigd door de vele paleizen die ze in het koninkrijk bezitten.

Sjeik Saud bin Rashid Al Mu’alla, Emir van Umm al-Qaywayn in de Verenigde Arabische Emiraten, is één van hen. De sjeik bezocht enkele dagen geleden Marrakech en Rabat, waar hij een bezoek bracht aan meerdere Arabische prinsen die er verblijven.

Onder zijn kennissen, de voormalige minister en adviseur van de Kroonprins van de Verenigde Arabische Emiraten, Manaa bin Said El Outaiba, die een prachtig paleis in Marrakech bezit.

Sjeik Saud bin Rashid Al Mu’alla deelde zelfs enkele foto’s van zijn verblijf in Marokko op Instagram, waaronder een foto samen met de zaakgelastigde van de VAE-ambassade in Rabat, Said Maher El Koutaibi.

Meerdere Emirs uit het Midden-Oosten bezitten luxueuze paleizen en residenties en soms zelfs natuurgebieden in Marokko. Kortgeleden was de broer van de Emir van Qatar, Sjeikh Joaan ben Hamad Al Thani, in Boujdour en de persoonlijke adviseur van Koning Salman van Saoedi-Arabië, prins Saud bin Abdul Muhsin, in Laayoune.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team