Zoeken

Zo verloopt een dagje jagen voor Koning Mohammed VI

10 december 2019 - 13:00 - Marokko

©

Koning Mohammed VI is niet alleen gepassioneerd door jetski en enkele andere sporten. De monarch is ook een grote liefhebber van jacht en kiest daarvoor meestal voor de bosgebieden van Skhirat, Marrakech of nog Fez.

Volgens Al Ayam begint de Koning altijd een dagje jagen door het weerbericht te bekijken, vooral omdat de jachtperiode in Marokko in de winter valt.

Mohammed VI is een uitstekende jager. Niemand anders dan generaal Mohamed Medbouh, dader van de mislukte staatsgreep van Skhirat, leerde hem de geheimen van de jacht en het gebruik van wapens.

Het blad schrijft dat de Koning meestal door zijn zoon kroonprins Moulay Hassan, zijn adviseur en vriend Fouad Ali El Himma of nog Moulay Ismail, Moulay Driss en Moulay Abdellah wordt vergezeld. Soms nodigt Mohammed VI ook Emirs uit de Golfnaties uit om met hem te jagen wanneer ze zich in Marokko bevinden.

Wanneer Koning Mohammed VI wil gaan jagen worden de omgevingen uiteraard door zijn persoonlijke veiligheidsdiensten en de koninklijke gendarmerie beveiligd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team