Zoeken

Emir van Qatar wil Achraf Hakimi inlijven

15 juni 2021 - 15:40 - Sport

©

De Marokkaanse international Achraf Hakimi is een van de meeste gewilde spelers op de internationale transfermarkt. Als het aan de eigenaar van de Franse voetbalclub Paris Saint Germain (PSG) ligt, speelt de Atlas Leeuw het komende seizoen voor het sterrenensemble uit de Franse hoofdstad.

De Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport meldt dat de wens om de Marokkaanse vleugelverdediger van Inter Milan vast te leggen niet afkomstig is van de technisch directeur, coach Mauricio Pochettino of de voorzitter van PSG, Nasser Al Khelaifi. Het zou gaan om het persoonlijke verlangen van de Qatarese eigenaar van de club, sjeik Tamim bin Hamad Al Thani.

Lees ook: Hakimi en Ziyech duurste Marokkaanse spelers in Europa

De emir van Qatar heeft niet alleen interesse in Hakimi vanwege zijn uitstekende sportieve prestaties. Het vastleggen van de 22-jarige Marokkaan moet ook bijdragen aan het vergroten van de bekendheid van PSG in Qatar in aanloop naar het Wereldkampioenschap voetbal dat volgend jaar in de Golfstaat wordt gehouden.

Omdat Inter Milan, de huidige club van Hakimi, te kampen heeft met financiële problemen, is de vraagprijs voor de Atlas Leeuw verhoogd tot 80 miljoen euro. Naast de interesse van PSG kan Hakimi ook rekenen op interesse van de Engelse club Chelsea. Zij zouden in ruil voor de handtekening van de 22-jarige Marokkaan twee spelers en een bedrag van 40 miljoen euro bieden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team