Zoeken

Corruptie: directeur grondenkadaster betrapt

12 januari 2012 - 09:00 - Gemeenschap

©

De directeur van het bureau voor grondkadaster van Ain Chock in Casablanca, werd dinsdag op heterdaad betrapt in zijn kantoor toen hij een som van 5000 dirham omkoopgeld in ontvangst nam.

De man werd gearresteerd dankzij de medewerking van de persoon die hem de 5000 dirham overhandigde. Hij had de politie gewaarschuwd en een klacht ingediend bij het parket van Casablanca tegen de corrupte ambtenaar, die voorgeleid zal worden voor de Procureur des konings, vooraleer hij in voorhechtenis zal geplaatst worden.

De informant had een klacht ingediend, waarin hij beweert dat de directeur van het kadaster van Ain Chock, hem gevraagd had een ​​bedrag van 5000 dirham te betalen om zijn dossier over te maken.

Volgens door Al Massae vernoemde personen, was de corrupte ambtenaar reeds het onderwerp van verschillende klachten, waaronder één van een gemeenteraadslid van Ain Chock. Ze bleven onbeantwoord wegens hij een aanverwante is van de directeur-generaal van het Agentschap voor het kadaster van Groot-Casablanca.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team