Zoeken

Meerdere clubs streng gestraft door Marokkaanse voetbalbond (lijst)

20 januari 2019 - 15:50 - Sport

©

Na een vergadering van de tuchtcommissie heeft de Marokkaanse voetbalbond besloten om meerdere clubs en spelers streng te straffen.

Volgende straffen werden door de voetbalbond opgelegd:

 Vier wedstrijden zonder publiek en een boete van 80.000 dirham voor Olympic Club Safi (OCS) na de vernieling van het Grote stadion van Marrakech tijdens een wedstrijd tegen Kawkab Athletic club Marrakech (KACM)

 Boete van 50.000 dirham voor Kawkab Athletic club Marrakech (KACM) na het gebruik door supporters van rookbommen en voor het betreden van het veld door een fan tijdens de wedstrijd tegen OCS Safi.

 Schorsing van drie wedstrijden en een boete van 3000 dirham voor Mehdi Zaya van KACM Marrakech na van het veld te zijn gestuurd tijdens de wedstrijd tegen OCS Safi.

 Boete van 2000 dirham voor KACM Marrakech na drie waarschuwingen en een uitzetting tijdens de wedstrijd tegen OCS Safi.

 Boete van 65.000 dirham voor AS FAR na het gebruik door supporters van rookbommen en projectielen tijdens de wedstrijd tegen Mouloudia Club Oujda.

 Boete van 50.000 dirham voor Olympic Club Khouribga (OCK) na het gebruik door supporters van rookbommen tijdens de wedstrijd tegen Rapid Club Oued Zem (RCOZ).

 Boete van 30.000 dirham voor RCOZ na het gebruik door supporters van rookbommen tijdens de wedstrijd tegen OCK.

 Boete van 2000 dirham voor OCK na vier waarschuwingen tegen spelers van de club tijdens de wedstrijd tegen RCOZ.

 Boete van 2000 dirham voor Chabab Rif Al Hoceima (CRA) na vijf waarschuwingen tijdens de wedstrijd tegen Yousoufia Club Berrechid (CAYB).

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team