Zoeken

Deze celebrity’s kozen voor een Marokkaanse stijl in hun woning (foto’s)

30 september 2016 - 14:44 - Cultuur

©

In vele landen is de Marokkaanse ambacht synoniem van luxe. Celebrity’s uit de hele wereld kozen ervoor hun villa’s, residenties en soms zelfs paleizen een Marokkaans tintje te geven. Overzicht!

Will Smith en Jada Pinkett Smith

Het bekende koppel heeft een voorliefde voor handgemaakte Marokkaanse lampen en versieringen. Zelfs hun woning ziet eruit als een villa uit Marrakech…

Mariah Carey

De diva heeft een prachtige Marokkaanse salon in haar immense penthouse in New York. Mariah Carey is er erg trots op en noemde zelfs haar zoontje « Moroccan ».

De Kardashian zusters

De zusjes Khloé en Kourtney Kardashian zijn fan van Berberse tapijten en Marokkaanse tafeltjes die regelmatig op hun foto’s op sociale netwerken te zien zijn.

Mick Jagger

De leider van de Rolling Stones bezoekt regelmatig Marokko. In de jaren ’60 kwam hij voor het eerst met zijn band naar het koninkrijk. Sindsdien is hij een grote fan van Marokkaanse tapijten die in alle kamers van zijn appartement in Parijs te vinden zijn.

Ellen Pompeo

De ster van Grey’s Anatomy koos voor een mengeling van Marokkaans, Indiase en Perzische stijlen voor haar kamer in haar huis in Californië.

Diane Von Furstenberg

De ontwerpster en voormalige prinses zoekt vaak inspiratie in Marokko voor haar collecties. Ze herinterpreteerde onder meer een traditioneel Marokkaanse theeglasje.

Mohamed Hadid

De vader van Bella en Gigi Hadad is net zoals zijn dochters een celebrity in de Verenigde Staten. De Palestijns-Amerikaanse miljardair neemt regelmatig deel aan reality shows en toont maar al te graag zijn Marokkaanse woonkamer.

Christian Louboutin

De Franse ontwerper Christian Louboutin heeft in tegenstelling tot de meeste Franse ontwerpers geen residentie in Marokko. Wel heeft hij een woning in Egypte die hij met Marokkaanse tapijten, tafels, stoelen en lampen decoreerde.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team