Zoeken

In Casablanca ontvoerde Marwa werd door biologische moeder meegenomen

19 augustus 2020 - 15:20 - Gemeenschap

©

De nationale veiligheidsdienst DGSN bericht in een persverklaring dat er geen melding werd gedaan van de ontvoering van een meisje in Casablanca in de afgelopen dagen.

Volgens de veiligheidsdienst werd een onderzoek gestart na de publicatie van berichten over de verdwijning van een meisje genaamd Marwa op sociale media.

Onderzoek toonde aan dat er geen melding was binnengekomen van een vermist kind. Ook werd geen aangifte gedaan van de ontvoering van een kind in de metropool.

De politie nam contact op met het telefoonnummer dat bij het bericht stond vermeld. De vrouw van wie het nummer is, vertelde dat ze nooit een bericht had gedeeld over een verdwijning of ontvoering. Ze legde wel uit dat ze de zorg had op een meisje van 3 jaar die ze via de kafala moest adopteren. Maar de biologische moeder, die in de Golfstaten woont, besloot het kind eerder deze maand terug te nemen.

Volgens de DGSN kreeg de vrouw ook een Whatsapp bericht van een man die zich als de vader van het meisje voorstelde en haar vertelde dat hij het kind wilde erkennen en haar samen met de biologische moeder wilde opvoeden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team