Zoeken

Brits koppel beschuldigt hotel in Marrakech van homofobie

10 mei 2015 - 11:29 - Marokko

©

Hotel Eden Andalou Spa in het Marokkaanse Marrakech wordt ervan beschuldigd een Brits homokoppel te hebben geweigerd. Het luxe resort ontkent dit echter.

Morgan Hughes en Lloyd Innes vertelden aan de Daily Mail dat ze via British Airways een vlucht en hotel in Marrakech hadden geboekt. De luchtvaartmaatschappij verzekerde hen toen dat hun seksuele geaardheid geen probleem was.

Een maand later zouden ze echter een telefoontje hebben gekregen waarbij hen werd uitgelegd dat ze geen tweepersoonskamer mochten delen. British Airways bood hen aan de bijkomende kosten voor de reservatie van twee éénpersoonskamers te betalen.

Hotel Eden Andalou Spa ontkende de informatie echter in een verklaring. De directie van het hotel bevestigt de reservatie van een tweepersoonskamer met gescheiden bedden op 17 maart via een boekingscentrale op internet. De boekingscentrale zou enkele uren later de reservatie hebben geannuleerd zonder een reden te vermelden.

Het hotel stelt dat boekingen enkel via e-mail gebeuren en dat er nooit persoonlijke vragen worden gesteld, zoals de seksuele geaardheid of religie van de klanten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team