Zoeken

Benkirane schenkt vrouw boek voor Valentijn

17 februari 2014 - 18:22 - Marokko

©

Premier Abdelilah Benkirane was op 14 februari - Sint Valentijnsdag - aanwezig op de opening van de SIEL boekenbeurs van Casablanca. Met zijn populaire humor bemachtigde de Premier enkele boeken gratis.

Bij de stand van de Verenigde Staten grapte hij met de Amerikaanse standhoudster. "Ik had gewoon voorbij kunnen lopen, maar met de Verenigde Staten is dat niet mogelijk". In het Engels vroeg hij haar of hij een boek gratis mocht meenemen. "Wij zijn hier niet in de Verenigde Staten, waar je niets krijgt zonder geld", lachte Benkirane met de Amerikaanse vrouw.

Iets verder stopte hij bij de Spaanse stand waar de verantwoordelijke hem absoluut een boek wilde schenken in het Spaans. Benkirane nam het boek aan en beloofde dat hij het aan zijn vrouw zou geven, die vloeiend Spaans spreekt.

"Ik geeft haar dit boek, zodat ik vanavond het huis binnen mag", bedankte Benkirane de man al grappend over Valentijnsdag.

Dit jaar nemen 54 landen deel aan de 20e editie van de SIEL boekenbeurs, dat van 13 tot 23 februari loopt onder het thema "Living Cultural Morocco".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team