Zoeken

Badr Hari: "Laatste gevangenisstraf was moeilijkste vanwege dochters"

4 juli 2018 - 13:20 - Sport

Badr Hari en zijn dochtertje Amber

Badr Hari kwam in oktober vorig jaar vrij na zeven maanden in de gevangenis te hebben doorgebracht voor meerdere geweldsdelicten. In een interview met het blad Linda sprak hij over deze moeilijke periode.

Volgens de kickbokser was het uitzitten van de rest van zijn gevangenisstraf het moeilijkst vanwege zijn dochters Amber en Houda.

"Ik moet eerlijk zeggen dat van de keren dat ik gezeten heb, de laatste wel het moeilijkste was. Nu ging ik naar binnen en liet een dochter van vijf achter, een meisje dat dagelijks hele gesprekken met me heeft. Je bent echt haar vriendje en opeens is haar vriendje weg."

Amber, zijn dochter van 5 jaar, begreep niet waarom papa opeens weg was. Badr had haar verteld dat hij weg was om te trainen.

"Je kan een kind van vijf toch niet uitleggen wat een gevangenis is? Maar dat leverde wel lastige situaties op. Normaal gesproken facetime ik met haar als ik er niet ben, en kun je elkaar ook zien. Dus op een gegeven moment begon ze steeds meer te smeken: ’Daddy, I want to see you’. Maar ja, hoe moest ik dat doen?"

Toen de kickbokskampioen vrij kwam keerde hij onmiddellijk naar huis. "Ik zag mijn kinderen toen ze de volgende dag wakker werden. Mijn dochter Amber stond me vijf minuten aan te kijken. Daarna fluisterde ze: daddy, You’re back. Mijn jongste dochter Houda had er een dagje last van, daarna was het weer goed."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team