Zoeken

Baas Maroc Telecom krijgt bezoek van inbrekers

1 februari 2021 - 19:20 - Marokko

©

Voor het Hof van Beroep van Rabat zijn vier personen voorgeleid die worden verdacht van een inbraak in de vakantiewoning van de voorzitter van de raad van bestuur van Maroc Telecom in Harhora.

Na een melding van een inbraak in de villa van Abdeslam Ahizoune in Harhoura Beach, werden de vier verdachten op heterdaad betrapt door de politie toen ze het pand verlieten met hun armen vol buitgemaakte spullen.

Na een korte achtervolging te voet werden de vier inbrekers gearresteerd. Op het politiebureau duurde het niet lang voordat de arrestanten schuld bekenden. Voor het onderzoek naar de inbraak heeft de politie een verklaring opgetekend van de manager van de villa en niet van Abdesalam Ahizoune zelf, meldt de website Kech24.

De vier verdachten zijn afkomstig uit Skhirat en Temara, en zitten in hechtenis in de gevangenis van Salé. Ze werden aangeklaagd voor het vormen van een criminele organisatie, diefstal, poging tot diefstal, openbare dronkenschap en schending van de noodtoestand om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team