Zoeken

Achraf Hakimi op één na duurste speler in de Arabische wereld

12 maart 2021 - 19:10 - Sport

©

De Marokkaanse international Achraf Hakimi blijft één van de grootste ontdekkingen in het voetbal, zowel regionaal als internationaal. De 22-jarige Atlas Leeuw, die voor Inter Milaan speelt, is de op één na duurste Arabische speler op de markt. Hij volgt de Egyptenaar Mohamed Salah. De Algerijn Riad Mahrez staat derde op het podium.

De Atlas Leeuw heeft deze positie te danken aan zijn marktwaarde, die 50 miljoen euro heeft bereikt. De 29-jarige Mohamed Salah wordt beschouwd als de duurste speler in de Arabische wereld met een marktwaarde van 120 miljoen euro.

Riyad Mahrez uit Algerije, die voor Manchester City speelt, bezet de derde plaats op het podium, met een marktwaarde van 48 miljoen euro. Niet ver achter staat de Marokkaanse international en Chelsea-speler Hakim Ziyech, die de 4e plaats op de ranglijst inneemt, met een marktwaarde van 45 miljoen euro, meldt Welovebuzz.

Op mondiaal niveau voert Kylian M’bappé de ranglijst van duurste spelers ter wereld aan met 180 miljoen euro. Hij wordt gevolgd door Neymar, wiens marktwaarde 128 miljoen euro bedraagt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team