Zoeken

Amine Harit is niet langer "bankabel"

18 januari 2019 - 13:20 - Sport

©

Amine Harit werd vorig jaar nog tot beste jonge voetballer in de Duitse competitie verkozen. Maar het lukt de Marokkaanse international niet meer om dezelfde prestaties te leveren.

Schalke 04 wil als gevolg daarvan de speler zo snel mogelijk zien vertrekken, maar ervaart moeilijkheden om een nieuwe club te vinden. Volgens Duitse media heeft een enkele club interesse getoond tijdens de winterstop. Reden daarvan is het gedrag van Harit buiten het veld en zijn frequente bezoeken aan casino’s.

Het gedrag van Harit werd ook bekritiseerd door de coach van de Atlas Leeuwen Hervé Renard. Als straf riep hij hem niet om voor de laatste kwalificatiewedstrijd van Marokko voor de Afrika Cup 2019. Harit "kreeg een disciplinaire sanctie, daarom behoort hij niet tot de 18 spelers. Wanneer we in een team spelen moeten we respect tonen voor de uren. De straf is om een ​​voorbeeld te stellen.", verklaarde Renard toen.

Amine Harit had echter een prachtig WK met Marokko gespeeld en had indruk gemaakt, vooral tegen Iran. Hij stond tot 2021 onder contract met Nantes maar was voor 8 miljoen euro door Schalke 04 overgenomen.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2019 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team