Zoeken

Algerije-Marokko: Algerijnse supporters opgeroepen tot kalmte

26 maart 2011 - 20:10 - Sport

©

De Algerijnse voetbalbond (FAF) heeft de Algerijnse supporters opgeroepen tot kalmte tijdens de wedstrijd tegen Marokko zondag 27 maart.

Deze oproep voorkomt twee dagen na de ernstige incidenten van Annaba, waar de verkoop van tickets in een rel eindigde en 47 gewonden maakte.

Communiqué van de Algerijnse voetbalbond

"Aan de vooravond van de wedstrijd tussen Algerije en Marokko, doet de Algerijnse voetbalbond een beroep op supporters van de nationale ploeg, door goede burgerschap, fair play en verantwoordelijkheid te tonen tijdens deze ontmoeting.

Ze spoort hen bijzonder aan de uitvoering van de volksliederen van beide landen te respecteren, af te zien van het gebruik van pyrotechniek (lichtkogels of vuurwerk) die gevaarlijk zijn voor toeschouwers en schadelijk kunnen zijn zijn voor de nationale ploeg die een boete van van de FIFA en de CAF riskeert.

Het invoeren van blikjes, flessen of een ander projectielen en objecten zijn ook verboden en er wordt gevraagd aan de mensen die geen tickets bezitten zich niet naar het stadion van 19 mei 1956 in Annaba, te begeven."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team