Zoeken

Algerije-Marokko: sancties voor Marouane Chamakh?

4 april 2011 - 17:12 - Sport

©

De opmerkingen van Marouane Chamakh over de Mauritiaanse scheidsrechter Rajindraparsad Seechurn na de nederlaag van Marokko tegen Algerije (1-0) zondag in Annaba, zou hem sancties kunnen koste van de Confederatie van de Afrikaanse voetbalbond (CAF).

De aanvaller van Arsenal verklaarde namelijk na de wedstrijd: "Ik begrijp nog steeds niet hoe men deze scheidsrechter heeft kunnen kiezen voor een dergelijke wedstrijd. Hij arbitreerde al onze wedstrijd tegen Tanzania. Hij heeft nu twee opeenvolgende wedstrijden van Marokko gearbitreerd. Hij heeft de hele wedstrijd vervalst. Is dit alles wat de FCA gevonden heeft? Ondanks alles wat er gebeurde, twijfel ik niet aan de overwinning van Algerije die er het beste van nam."

De Mauritaanse voetbalfederatie (MFA) zou woeden hebben gereageerd over de verklaringen van Chamakh en zou hebben aangegeven van plan te zijn dit voor te leggen aan de Confederatie van de Afrikaanse voetbalbond (CAF). De MFA zou later ook sancties kunnen aanvragen tegen de Marokkaanse international.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team