Zoeken

Al Hoceima: projecten « Manarat Al Moutawassit » dit jaar klaar

22 januari 2019 - 15:00 - Economie

©

Premier Saadeddine El Othmani heeft een nieuwe datum aangekondigd voor de voltooiing van de projecten van het ontwikkelingsplan "Manarat Al Moutawassit" in Al Hoceima.

Volgens El Othmani is de regering "gemobiliseerd om de belangen van de burgers" te garanderen en "de sociaal-economische behoeften van de regio" te beantwoorden. De premier stelt tevens dat de regio Tanger-Tetouan-Al Hoceima "een sterk economisch potentieel heeft" dankzij de "veelbelovende en structurerende bouwwerven" die door Koning Mohammed VI werden gelanceerd.

Tijdens een meeting met vertegenwoordigers van de regio legde het hoofd van de regering uit dat de lopende werkzaamheden van het ontwikkelingsplan "Manarat Al Moutawassit" voor het einde van dit jaar zullen worden afgerond.

Othmani voegde er nog aan toe dat de overheid in de afgelopen 20 jaar ruim 200 miljard dirham in de regio heeft geïnvesteerd voor structurele projecten. Onder deze projecten behoren de haven Tanger Med, de verschillende industriële zones, luchthavens en uiteraard de HSL.

Meerdere ministers en verantwoordelijken waren vorig jaar door Koning Mohammed VI ontslagen vanwege fouten in de uitvoering van het ontwikkelingsplan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team