Zoeken

Ajax Amsterdam zoekt Marokkaanse gastgezinnen

11 juni 2021 - 10:40 - Sport

©

Ajax Amsterdam is op zoek naar Marokkaanse gastgezinnen die bereid zijn om nieuwe jonge spelers op te vangen in een liefdevolle omgeving.

Voor een liefdevolle opvang van zijn nieuwe spelers is Ajax op zoek naar gastgezinnen, die de zorg voor deze kinderen en jongvolwassenen op zich willen nemen. De spelers komen steeds vaker uit andere landen en uit allerlei regio’s in Nederland. Daarnaast gaat het niet alleen om jongens, maar ook om meisjes en kan hun leeftijd variëren tussen 15 en 20 jaar.

Om zichzelf goed te voelen en goed te presteren hebben spelers ook nood aan een goede ondersteuning wanneer zij net in Nederland zijn of ver weg wonen van Ajax. Een liefdevol en stabiel thuisfront is een must voor de acclimatisering en integratie van spelers. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat je leuke activiteiten doet met hen, dat je hen kennis laat maken met de taal, de cultuur en andere aspecten van Nederland. Maar ook dat je hen aanleert om voor zichzelf te zorgen, zoals bijvoorbeeld het wassen van de eigen kleding, de eigen kamer schoonhouden of met het openbaar vervoer reizen.

Ajax wil liefst gastgezinnen die twee spelers of speelsters in huis kunnen nemen. Bij voorkeur wonen de gezinnen in Amsterdam en eventueel de omgeving van Amsterdam. Hun voorkeur gaat ook uit naar een gezinssamenstelling met twee ouders en eventueel kinderen. Vanwege de diversiteit in culturele achtergrond van spelers en speelsters is de club op zoek naar gastgezinnen met allerlei culturele achtergronden, waaronder ook Marokkaanse gezinnen. Voorwaarde is wel dat er in het gezin Nederlands gesproken wordt en dat men ook wat Engels kan spreken.

Geïnteresseerd? Stuur een mail naar Ajax

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team