Zoeken

Ajax Amsterdam doet bod op Bilal El Khannouss

27 december 2022 - 09:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Bilal El Khannouss, die momenteel voor Genk speelt, zou binnenkort met Ajax Amsterdam kunnen tekenen. De Nederlandse club zou een bod hebben gedaan om hem tijdens de winterstop te contracteren.

El Khannouss is een jonge aanvallende middenvelder geboren in België uit Marokkaanse ouders. Hij heeft ervoor gekozen Marokko te vertegenwoordigen. Zijn goede prestaties op het WK 2022 met de Atlas Leeuwen hebben hem onder de aandacht gebracht van verschillende Europese clubs, waaronder Ajax Amsterdam.

Lees ook: Moeder international Bilal El Khannouss: "Trots dat mijn zoon huilde"

In de wedstrijd voor de troostfinale, Marokko tegen Kroatië, stond hij in de basiself en toonde hij al zijn vaardigheden op zijn positie. Hij kreeg hiervoor felicitaties van bondscoach Walid Regragui.

Lees ook: Bilal El Khannouss verkiest Marokko boven België (video)

Volgens Transfermarkt wordt de waarde van de aanvallende middenvelder op de voetbalmarkt geschat op 4,5 miljoen euro. Bilal El Khannouss is nog tot juni 2026 verbonden aan de Belgische eersteklasser Genk. Ajax Amsterdam zou bereid zijn 20 miljoen euro te betalen voor de jonge Atlas Leeuw, aldus de sportmedia.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team