Zoeken

Adil El Miloudi door politie gezocht

25 oktober 2022 - 22:00 - Cultuur

©

De nationale veiligheidsdienst DGSN heeft deze week een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de populaire zanger Adil El Miloudi, omdat hij politieagenten zou hebben beledigd en de agenten die zijn vrouw arresteerden zou hebben bedreigd.

Zanger Adil El Miloudi is momenteel in Europa voor een reeks concerten en heeft onlangs via zijn Instagram-account verhalen gedeeld waarin hij dreigt politieagenten fysiek aan te vallen. "Ik zal de politieagenten die achter de arrestatie van mijn vrouw en de gebeurtenissen met mijn zoon verpletteren", zei de zanger.

Lees ook: Zanger Adil El Miloudi is auto kwijt na oplichting

De zoon van de zanger werd afgelopen augustus in Kenitra door de politie aangehouden voor het in gevaar brengen van voetgangers en automobilisten op de openbare weg. In een video die veelvuldig werd gedeeld op sociale media, belemmert de moeder van de jongeman een politieagent zijn werk te doen en spreekt ze een reeks beledigingen uit.

Lees ook: Zanger Adil El Miloudi en vrouw gearresteerd in Kenitra

De rechtbank van eerste aanleg van Kenitra heeft op 8 september uitspraak gedaan tegen Imane Dahmane, de vrouw van de artiest, en haar veroordeeld tot 9 maanden gevangenisstraf wegens "obstructie van het werk van politieagenten" en "het blootstellen aan beledigingen met fysiek geweld".

Bladna.nl