Zoeken

Adel Taarabt heeft spijt

28 september 2019 - 14:10 - Sport

©

Adel Taarabt heeft in een interview met het Britse blad FourFourTwo op zijn verleden teruggeblikt. Hij sprak met name over de tijd die hij in Groot-Brittannië speelde en stelt spijt te hebben van sommige beslissingen in zijn carrière.

De Marokkaanse international die sinds 2015 bij Benfica in Portugal speelt, weet dat hij door zijn gedrag enkele grote clubs miste zoals Real Madrid of FC Barcelona. De schuld ligt bij hem en dat weet Taarabt ook. "Als dat niet is gebeurd, is dat niet door de anderen maar vooral door mij", verklaarde de topspeler.

Taarabt is een uitstekende speler met veel talent maar heeft lange tijd gedragsproblemen gehad. "Alle mensen die me kenden toen ik jong was zullen bevestigen dat ik bij Real of Barcelona had kunnen spelen. Zelfs Modrić heeft het me ooit verteld.", aldus de aanvaller

Enkele maanden terug verklaarde Raheem Sterling van Manchester City zelfs dat de Marokkaanse middenvelder uit Taza zijn held was.

Adel Taarabt werd eerder deze maand na vijf jaar afwezigheid door Vahid Halilhodžić opgeroepen voor de oefenduels van de Atlas Leeuwen tegen Niger en Burkina Faso.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team