Zoeken

Acteur ’Casa de Papel’ in opspraak na bezoek aan Chefchaouen (foto’s)

24 september 2022 - 11:00 - Cultuur

©

Roberto García Ruiz heeft afgelopen weekend, tijdens een trip in Chefchaouen, de tijd genomen om een middelbare school te bezoeken. De acteur van ’Casa de Papel’ had goede bedoelingen, maar zijn komst zorgde niet alleen voor tevreden reacties.

Een aantal internetgebruikers heeft kritiek geleverd op de acteur, die de rol van Oslo speelt in de Spaanse successerie. Roberto García Ruiz bezocht het lyceum Prince Moulay Rachid om de leerlingen kennis te laten maken met zijn beroep en de positieve impact ervan op creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Lees ook: Spaanse acteur Adrián Lastra slachtoffer ongeval in Marokko

Op sociale media kreeg de Spaanse acteur echter veel kritiek vanwege zijn uiterlijk en zijn outfit: "Over welk model hebben we het hier? Heb je zijn tatoeages gezien?", "Hij bezoekt een school, hoe kan hij een korte broek dragen als we proberen een voorbeeld te stellen met een uniforme outfit", of nog "Het gaat in tegen de waarden van de Islam en van de Marokkaanse identiteit".

Maar niet alle reacties waren negatief. Sommigen vinden dat de acteur een nobele boodschap wilde overbrengen en dat zijn uiterlijk niet bedoeld is om jongeren van het juiste pad te krijgen.

Lees ook: Amerikaanse acteur Adrian Grenier trouwt spontaan in Marokko

Roberto García Ruiz bezocht de school samen met andere Marokkaanse en buitenlandse kunstenaars in het kader van de 10e editie van het Internationaal filmfestival voor kinderen en jongeren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team