Zoeken

Accor opent nieuwe hotels in Marokko

31 januari 2024 - 08:00 - Marokko

©

Het Franse hotelconcern Accor heeft plannen om zijn aanbod in Marokko uit te breiden in aanloop naar de gezamenlijke organisatie van het Wereldkampioenschap voetbal in 2030 door Marokko, Spanje en Portugal.

Patrick Mendes, Algemeen Directeur Europa & Noord-Afrika van Accor, legde tijdens een ontmoeting met Marokkaanse journalisten op het hoofdkantoor in Parijs uit dat het bedrijf voortdurend op zoek is naar mogelijkheden in Marokko, zowel op het gebied van conversie als nieuwbouw. Het doel is om de bestaande hotels te moderniseren en nieuwe aanbiedingen te lanceren.

Lees ook: Marokko: Accor hotels uitgerust met Tesla superladers

Accor, met 53 merken wereldwijd en 11 in Marokko, is van plan om zijn netwerk uit te breiden met een tiental nieuwe hotels. Merken als Mercure, Tribe, Mövenpick en Handwritten staan op de lijst om ontwikkeld te worden, bericht Médias24. Accor richt zich op toeristische steden zoals Dakhla, Tanger, Kenitra, Ouarzazate en Fez.

Lees ook: Groep Accor zet alles in op Marokko

De uitbreiding van Accor’s aanbod in Marokko is mede te danken aan de aantrekkelijkheid van het land. "De aantrekkingskracht van Marokko wordt versterkt door zijn toeristische dynamiek, de gemaakte of geplande investeringen, het Investeringshandvest, de komende grote sportevenementen en het imago van Marokko, vooral na het Wereldkampioenschap in Qatar", verklaarde Hamid Benthahar, CEO Accor Gestion Morocco & executive vice-president AccorHotels in Marokko. Het koninkrijk zal de Afrika Cup in 2025 organiseren en is medeorganisator van het Wereldkampioenschap voetbal in 2030, samen met Spanje en Portugal.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team