Zoeken

WK-2022: Ziyech opnieuw afwezig in selectie Halilhodzic

1 oktober 2021 - 12:00 - Sport

©

De lijst van spelers die zijn opgeroepen voor de komende drie wedstrijden van Marokko werd donderdag bekendgemaakt op een persconferentie, georganiseerd door bondscoach Vahid Halilhodzic. Zoals verwacht werd de Marokkaanse international Hakim Ziyech niet opgeroepen.

In totaal werden 27 spelers door de bondscoach opgeroepen om deel te nemen aan deze drievoudige confrontatie van Marokko, die meetelt voor de kwalificaties voor het WK-2022 in Qatar. Op de lijst van de nationale selectie maken Fayçal Fajr, Ayoub El Kaabi en Soufiane Rahimi hun terugkeer en wordt Ayoub El Amloud voor het eerst opgeroepen.

Lees ook: Hakim Ziyech dient Vahid Halilhodzic van antwoord

De Atlas Leeuwen spelen op woensdag 6 oktober de heenwedstrijd in het Moulay Abdellah Complex in Rabat tegen Guinee-Bissau. De terugwedstrijd wordt op 9 oktober in het Mohammed V Complex in Casablanca gespeeld. Op 12 oktober zullen de spelers van Vahid Halilhodzic het in Rabat opnemen tegen Guinee. De wedstrijd telt mee voor de 2ᵉ dag van de WK-kwalificatie, maar werd uitgesteld vanwege de militaire staatsgreep in Conakry.

Lees ook: Bondscoach Marokko: "Ziyech houdt niet van werken" (video)

De opgeroepen spelers zijn Yassine Bounou (Sevilla), Mounir El Kajoui (Hatayspor), Anas Zniti (Raja), Sami Tlemcani (FC Chelsea), Achraf Hakimi (PSG), Ayoub El Amloud (Wydad), Adam Masina (Watford), Soufiane El Karouani (NEC Nijmegen), Samy Mamaee (Ferencvarosi), Soufian Chakla (Villarreal), Ghanem Saiss (Wolverhampton) en Nayef Aguerd (Stade Rennais). Verder staan ook Fayçal Fajr (Sivasspor), Aymen Barkok (Frankfurt), Soufyan Amrabat (Fiorentina), Imran Louza (Watford), Abdou Harroui (US Sassulo), Ilias Chair (Queens Park) en Selim Amallah (Standard Luik) op de lijst.

Lees ook: Halilhodzic wil Ziyech niet meer in Marokkaans elftal

Ook aanwezig op het trainingskamp en de drie wedstrijden zijn Achraf Bencherki (Zamalek), Munir El Haddadi (Sevilla), Soufiane Boufal (Angers), Soufiane Rahimi (Al Ain), Youssef En-Nesyri (Sevilla), Ayoub El Kaabi (Hatayspor), Ryan Mmaee (Ferencvarosi) en Zakaria Aboukhlal (Az Alkmaar).

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team