Zoeken

Marokko-Algerije (U17): om hoe laat en op welke zender de wedstrijd live volgen?

10 mei 2024 - 17:00 - Sport

©

Het Marokkaanse vrouwenvoetbalelftal onder 17 jaar neemt het deze vrijdag in Berkane op tegen Algerije in de heenwedstrijd van de derde ronde van de Afrikaanse kwalificaties voor het WK U17 vrouwen.

De returnwedstrijd vindt plaats op 17 mei in Algiers. De winnaar van deze dubbele confrontatie plaatst zich voor de finaleronde van het WK, dat in oktober en november in de Dominicaanse Republiek wordt gespeeld.

Lees ook: Algerijnse U17-vrouwenteam in Marokko voor duel met Atlas Leeuwinnen

Bondscoach Younes Rabie is optimistisch over de kansen van zijn team. "De voorbereidingen zijn goed verlopen en de speelsters zijn vastberaden om te winnen," aldus Rabie. Aanvoerster Ines Aboucharif beaamt dat: "We zijn erop gebrand om deze wedstrijd te winnen en dichterbij het WK te komen."

De Marokkaanse selectie won in de vorige ronde overtuigend van Tunesië (7-2 en 4-0). Algerije daarentegen had meer moeite met Mali (1-0 en 2-0).

Lees ook: Atlas Leeuwinnen U17 strijden tegen Algerije om WK-ticket

De wedstrijd in Berkane belooft spannend te worden. Beide teams zijn gemotiveerd om zich te kwalificeren voor het WK en zullen alles geven om te winnen. De aftrap is om 20.00 uur (Marokkaanse tijd) en de wedstrijd is live te volgen op Arryadia.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team